avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri salariale

In urma unui proces cu institutia in care lucrez prin care urmeaza sa-mi recuperez niste bani retinutiabuziv, am obtinut sentinta irevocabila la Curtea de Apel. Cand am luat insa hotararea, am constatat ca pe toate actele oficiale era trecuta adresa la care locuisem cu mai multi ani in urma.,desi buletinul meu e schimbat de 4 ani.Ce se intampla in acest caz?Ce pot face , dat fiind ca nu am nicio vina?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:34, 17 Iulie 2013
1. Cand v-ati judecat nu ati observat acest lucru?

2. In principiu, nu are relevanta domiciliu creditorului cand puneti in executare acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna ziua. Am terminat cu divortul si la o luna mi-a venit hotararea .M-ar interesa ce inseamna: Definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul .Cu ... (vezi toată discuția)
Carte identitate achmeia achmeia Buna ziua! Sunt divortata de 4 ani iar in urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat. De curand a implinit 14 ani si urmeaza sa-si faca ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare judecatoreasca si recurs sau....doar recurs? leonora leonora Buna ziua. Doresc sa fac recurs la Curtea de Apel in urma unei Hotarari Judecatoresti si nu stiu daca trebuie sa execut acea hotarare si sa fac recurs sau se ... (vezi toată discuția)