avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna ziua,
Imi puteti spune daca in dosarul urmator ** [ link extern ] **

a trecut perioada de prescriere sau executarea silita inca mai poate avea loc.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
ContSters296266, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters296266 , utilizator 13:02, 18 Iulie 2013
Buna ziua!
Nu stiu cine v-a informat cu privire la prescriptia executarii silite, dar del la incuviintarea executarii silite pana in prezent nu a intrevenit aceasta prescriptie!
Va multumesc pentru raspuns, dar ma gandeam ca poate se prescrie daca din 2010 pana acum nu s-a luat nici o hotarare.
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2013
ContSters296266, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Am obtinut la tribunal(pe fond) despagubirea(drepturi salariale) prevazuta de art 78 Codul muncii in mai 2010, hotararea fiind devinitiva si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare simona simona  simona simona asi dori sa stiu daca in cazul unei instirutii de stat,care nu a respectat o hotarire judec. in urma careia urma sa restituie benevol o creanta,si din rea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)