Buna ziua,
Spuneti va rog cum s eprocedeaza in cazul unui proces de urmarire penala, pe nedrept. Am lucrat candva la o companie de recrutare personal in strainatate, cateva luni, si chiar dupa ce mi-am dat demisia compania s-a inchis, si a dat teapa tuturor celor care au platit bani pentru un loc de munca. Acuma, chiar daca am fost angajat, sunt data in urmarire penala, pentru inselaciune, precum ca nu am prevazut care este scopul companiei. mentionez ca nu am fost administrator, si ce ni se comunica de catre sefi sa facem aia faceam, adica interviuri, eliberare facturi si bon fiscal, contracte de emdiere. Ce imi propuneti s afac in acest caz. Multumesc
Va propun sa va angajati avocat ca sa se informeze in concret despre ce este vorba...sau sa va predati direct...
S-a emis mandat de arestare in lipsa sau ce?
Dupa ce avocatul va incerca sa se lamureasca asa cum va putea va va informa.
Daca sunteti arestat pentru sustragere ar trebui gasita o varianta ca sa va prezentati daca sunteti nevinovat.
Insa, vedeti ca poate exista si posibilitatea sa fiti vinovat si sa nu realizati acest lucru.
Nu ca ati ati fi de rea-credinta, ci pur si simplu ca asa rezulta din piesele aflate la dosarul penal din N motive posibile...
Nu, nu s-a emis mandat de arestare, doar am fost informata prin dispozitie, de procedura inceperii urmaririi penale. La ce va referiti sa ma predau, daca nu am facut nimic in acest scop, din cate am inteles ei nu ii gasesc pe administratori, si probabil incearca s adea vina pe angajati.
Probabil ati semnat PV de aducere la cunostiinta a invinuirii si a dreptului la aparare, in continuare va recomand sa va angajati avocat cand mergeti la audiere.
Daca stie cineva!
ana-maria31
am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)