avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare cesionare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare cesionare firma

am semnat o cesionare de firma pe data de 16 .07.2003 si vreau sa nu mai iasa actele .pe scurt am fost pacalit .cum pot face sa o anulez.#-o scuze 2013
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
dudulake, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:02, 21 Iulie 2013
Dumneavoastra ati semnat un act, deci este greu de anulat . Daca spuneti ca v-a inselat puteti depune o plangere penala pentru inselaciune, dar trebuie sa aveti probe solide care sa dovedeasca aceasta.
Daca semneaza toate partile implicate revocarea cesiunii nu e nicio problema. Nu imi dau seama exact din expunerea dvs. ce calitate aveti - de cedent sau de cesionar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiunea unei marci neutilizate pe o durata mai mare de cinci ani mirelamarinescu mirelamarinescu Buna seara, cesiunea unei marci neutilizate pe o durata mai mare de cinci ani este susceptibila de anulare pe motivul nulitatii absolute sau relative? ... (vezi toată discuția)
Renuntare la dreptul de preemptiune parti sociale smeagull smeagull Buna dimineata, Intr-un SRL cu doi asociati, asociatul minoritar vrea sa cesioneze partile sale sociale unui tert. Majoritarul este de acord. In actul ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)