avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate secundara si inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate secundara si inchidere punct de lucru

buna ziua
ma puteti ajuta va rog cu informatia privitoare la costurile autorizarii activitatii secundare la ORc si celor ale inchiderii punct de lucru? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 08:33, 21 Iulie 2013
Pe portal onrc la sectiunea formulare aveti, dupa completare, o pagina care va estimeaza (aproximativ) nota de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie model 3 iliez iliez Buna ziua, In vederea autorizarii mai multor activitati la sediul social as avea si eu nevoie de cateva sfaturi: 1. Daca anterior am avut depusa o ... (vezi toată discuția)
Autorizare s.r.l. la registrul comertului bea_foris bea_foris Buna ziua, o societate si-a schimbat sediul, ca urmare a trebuit sa depune Declaratia pentru autorizarea activitatilor la noul sediu. Noul sediu este in alt ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)