avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs electric defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs electric defect

Buna ziua am cumparat un aparat de ras electric defect m-am intors in magazin si nu mai avea in stoc altul,am cerut banii inapoi si mi sa spus ca nu poate sa mi dea si a ramas ca revin cand primeste marfa sa mil schimbe.Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2013
ContSters173779, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:05, 17 Iulie 2013
Asteptati 15 zile, e termenul maxim in care ar trebui sa vi-l schimbe, dupa aceea puteti cere banii inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie incaltaminte delia1983 delia1983 Buna ziua, Am cumparat in urma cu aproximativ 2 luni o pereche de cizme din piele in valoare de 200 RON, cu garantie de 60 zile. La prima purtare s-a ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului mai exista?? CBM CBM Buna seara! Inainte de Craciun, am cumparat o pereche de bocanci de la firma OTTER din magazinul Unirea. Am intrat in posesia unui \"card de fidelitate ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat din magazin, returnat cu o pata adinaiuliana adinaiuliana Buna seara, Lucrez la un magazin care comercializeaza genti. Am avut o clienta, a cumparat o geanta, si nu exagerez ca a stat aproape o ora in magazin pana a ... (vezi toată discuția)