avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit firma de publicitate-contracte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

firma de publicitate-contracte

Buna ziua, am urmatoarea situatie:
O firma care prestaza servicii de publicitate, gen colantare auto, inscriprionare magazin ... de ce fel de contract are nevoie? ... Sunt clienti pentru care se presteaza un singur serviciu o singura data.. adica este nevoie sa intocmesc un contract de prestari servicii in care sa detaliez cu exactitate lucrarea si valoarea? Mai trebuie sa intocmesc si alte documente pa langa contract? gen proces verbal de predare a lucrarii?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:39, 17 Martie 2009
Se poate incheia un contract de prestari servicii.
Nu e rau sa intocmiti si proces verbal de receptie a lucrarii.
Presupun ca dv. sunteti prestatorul?!?
In cazul acesta va prezint unul din modurile in care se practica acest gen de servicii:
Un Contract de prestari general,in care descrieti tipul de lucrari si tariful orar pe tip de prestatie.Decontarea se va face pe baza de anexe/deviz facturate dupa fiecare lucrare prestata /predata in timp.Nu uitati sa prevedeti si modul de tratare al intarzierii platilor, receptia lucrarilor, modul in care se poate modifica /rezilia contractul initial, etc.,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente justificative pentru societate prestatoare de servicii 1yly 1yly Am societate de constructii. Pentru materialele intrate, contabilul imi face doar bonuri de consum. Eu nu mai intocmesc alte documente decit factura pe ... (vezi toată discuția)
Semnatura de primire de pe factura reprezinta obligatie de plata? marius_ionita marius_ionita Buna ziua! Ieri am primit de la un prestator 3 facturi la plata. secretara a semnat pe toate de primire. Problema este ca printre acestea 3 sa afla una care ... (vezi toată discuția)
Pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie? Raluca Maria Raluca Maria Buna ziua! Fiind vorba de o institutie publica, pentru orice contract de furnizare sau prestare servicii trebuie intocmit un proces-verbal de receptie, chiar ... (vezi toată discuția)