avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act nou separat de contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act nou separat de contractul individual de munca

Buna ziua,

As avea si eu nevoie mare de o parere in lagatura cu o "informare abiective iulie 2013"
Astazi am primit de la sediu un document cu nr de inregistrare denumit "Informare obiective iulie 2013" in care ne este este specificat urmatorul lucru "in urma analizei performantelor si in vederea asigurarii profitabilitatii magazinului in care activati, obiectivele cantitative a fi atinse in luna iulie 2013 sunt: "
Va intreb daca acest document are vreo valoare juridica deoarece suntem pusi sa o semnam si mi s-a parut ciudat ca are numar de inregistrare si stampila de la directorul general. Ne este teama sa nu fie vreun tertip de care se pot lega pentru contractul de munca sau eventual pentru a inchide magazinul.

Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 17 Iulie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Este o simpla informare a angajatorului care stabileste anumite obiective pentru luna iulie 2013. Are valoare juridica, dar din momentul in care semnati ca ati luat la cunostinta de ea.
Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect, acesta nu este un act aditional este o informare inregistrata la firma cu nr de inregistrare ca document de iesire si cu semnatura directorului general.
Noua ne este teama ca nu cumva sa se doreasca folosirea acestui document "oficial" in caz de concediere, deoarece contractul nostru de munca cuprinde si o evaluare cu diverse criterii cum ar fi performanta. Sau sa se lege de fisa postului sa zica ca acest target este obligatoriu sa il facem lunar si daca nu il facem sa ne dea afara.

Adica noua ni se pare dubios ca s-au obosit sa il inregistreze, nu vad utilitatea acestui document, pana acum targetul ne venea pe mail fara nici o semnatura nimic, si acum brusc ne trimit un document oficial cu nr de inregistrare....
In acest caz, este perfect legala acea informare. Mail-ul nu are valoare juridica decat daca este insotit de o semnatura electronica.

Informarea va aduce la cunostinta obiectivele de indeplinit pe luna iulie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de evaluare a activitatii profesionale a salariatului ContSters21743 ContSters21743 Salutare. Va rog foarte mult sa imi indicati unde pot gasi aceste criterii - daca exista un model standard de redactare a lor. Inteleg din noile reglementari ... (vezi toată discuția)
Retinere tichete de masa flory1986 flory1986 sotul meu lucreaza ca si sef de departament la o companie care detine un lant de magazine. in fiecare luna pe langa salariu ia si 24 de tichete de masa sub ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru vinzatori mih1977 mih1977 buna seara. va rog sa-mi trimiteti si mie fisa postului pentru vinzatori . (vezi toată discuția)