avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare masina de la firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare masina de la firma

Buna ziua
As dori sa ma ajutati cu informatii legate de cumpararea unei masini de la o firma, eu fiind peroana fizica. Am citi pe net tot felul...de nu mai inteleg nimic si nu as vrea sa fiu inselata.
Sunt in negocieri cu o firma particulara de la care doresc sa achizitonez o masina DACIA MCV, pe care ei o foloseau ca masina de serviciu.
Ce acte am nevoie sa imi puna la dispozitie acea firma? Stiu ca procedura este alta decat intre persoane fizice.
Masina este destul de noua, din octombrie 2011 mai este inca in garantie ( pana la 3 ani) insa pentru asta am inteles ca am nevoie de factura originala a masinii ( care a fost cumparata in lesing, terminat in dec.2012). Ce pot face? Ar fi valabila o factura copie legalizata?
Va multumesc anticipat si astept lamuriri?

Alte discuții în legătură

Imatriculare masina - neobtinerea certificatului fiscal de la firma importatoare Gabriel_Anghel Gabriel_Anghel Buna ziua, In Octombrie 2012 am achizitionat de la o persoana fizica un autoturism adus din Olanda. Persoana respectiva mi-a prezentat toate actele printre ... (vezi toată discuția)
Rovigneta dupa vanzare-cumparare ContSters104800 ContSters104800 Buna ziua. Am cumparat o masina de la o firma acum 3 luni, am o copie (cu semnatura si stampilata conf cu originalul) dupa factura cu care sa platit rovigneta ... (vezi toată discuția)
Rate dacia logan handsu handsu Prin care modalitati se poate cumpara Dacia logan in rate ? Care sunt actele necesare ? (vezi toată discuția)