avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta dupa vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta dupa vanzare-cumparare

Buna ziua.
Am cumparat o masina de la o firma acum 3 luni, am o copie (cu semnatura si stampilata conf cu originalul) dupa factura cu care sa platit rovigneta pentru un intreg parc auto. Anexat este un tabel in care apere si seria masini pe care o detin.
Nu cred ca am insa partea mai mare patrata care se lipeste in geam.
cred ca partea mai mica in care se trece nr masini este buna.

mai este buna rovigneta mea? rovigneta este platita dar nu stiu daca se accepta dovada pe care o am eu.

ce risc de la "nenea militianu" ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 08:48, 2 Aprilie 2010
iti trebuie factura in original sau copie legalizata la un notar
factura in original este imposibil, sa platit pentru peste 200 de masini , copie legalizata la notar ma indoiesc ca au facut atatea... a mea nu cred ca este. stiu a avea o stampila ceva pe ea.
In concluzie trebuie sa o fac si pasta, amenda am o presimtire ca e destul de mare si intelegere nu ma astept sa gasesc daca ma opreste cineva.
nu este imposibil trebuie doar sa te intelegi cu departamentul contabil al vanzatorului sa scoata din arhiva originalul si sa -i faci o copie legalizata la notar nu te costa mai mult de 10 lei ,fata de alternativa amenzii sau platii din nou a rovignetei eu zic ca merita efortul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Legalizare documente ovidiu691sorin ovidiu691sorin Am plastifiat Certificatele de naştere ale copiilor... Există o lege care interzice celor în drept să legalizeze copiile după documentele ... (vezi toată discuția)