avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rate Dacia logan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rate Dacia logan

Prin care modalitati se poate cumpara Dacia logan in rate ? Care sunt actele necesare ?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 10:30, 24 Noiembrie 2012
Prin credit bancar? Sau de la o persoana fizica? Detaliati...
Dacie noua de la fabrica . Asa am auzit , ca se poate .
Prin credit bancar? Depinde de banca... acolo trebuie sa va interesati...
Intrebarea nu este destul de explicita . Raspunsul il astept pentru un cunoscut , care m-a rugat sa pun aceasta intrebare . In realitate este vorba de lizing . In acest caz care este propcedura si ce acte se solicita ?
Si pentru leasing este la fel, trebuie sa mearga la firma de leasing prin care va achizitiona masina si sa afle ce i se cere... In principiu, se cer documente care atesta veniturile sale, probabil un avans din pretul masinii, o factura proforma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema rate leasing auto Irinel-Marian Irinel-Marian Buna ziua oameni buni! Am si eu o intrebare,acum cativa ani am luat o Dacia Logan in leasing.Si am constatat ca nu se merita sa iei masina in rate,mai am de ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare adamcristi adamcristi In anul 2009 am achizitionat o dacia loganat in leasing prin firma parintilor mei,eu achitand ratele si valoarea reziduala.Anul acesta s-a terminat de achitat ... (vezi toată discuția)
Partaj autoturism achizitionat prin credit cristineldutu cristineldutu Sotia mea a intentat divortul in iulie 2012, divortul s-a pronuntat in decembrie si este definitiv. Despartirea s-a produs in fapt la sfarsitul lui iunie ... (vezi toată discuția)