avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONFISCARE BUNURI!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONFISCARE BUNURI!!!

BUNA ZIUA, AM AVUT FIRMA, NICIODATA NU AM RISICAT DIVIDENTE, NU AM AVUT SALARIU MARE INSA BUNURI IMOBILIARE AM .
POATE "STATUL" SA CONFISTE BUNURI DACA NU AM DOVEZI PTR PROVIENENTA BANILOR IN CAZUL UNEI CERCETARI ?
...MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:32, 17 Iulie 2013
Doar in cadrul unei anchete penale si daca s-a inceput urmarirea penala se poate sa se ajunga la o astfel de situatie.
Depinde de foarte multe lucruri pentru a se putea stabili in concret ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta drept penal - confiscarea unui bun mobil Tirlea Andrei Tirlea Andrei Doi cetateni merg impreuna la vanatoare de caprior intr-o padure din apropierea locuintei. Acestia nu detin autorizatie la caprior. Pentru a ajunge in ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori si partaj rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua,am o mare problema.Sunt casatorita de 15 ani si am 2 copii minori de 13 si 11 ani,de ceva vreme nu ne prea intelegem cu sotul,iar de 3 saptamani in ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort SPavel SPavel Buna seara ! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi .Sunt dupa un divort ,dupa 35 de ani de casatorie ,fara copii ,divort intenteat de catre sotie , ... (vezi toată discuția)