avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PRESCRIPTIA AMENZII PENTRU NEPLATA TICHETULUI DE ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PRESCRIPTIA AMENZII PENTRU NEPLATA TICHETULUI DE PARCARE !

1. In cat timp este obligatorie comunica procesul verbal de sanctionale ?
Mentionez ca la masina nu am gasit la respectiva data nici un proces de amenda .
2. In cat timp se prescrie respectiva amenda .
Cel mai recent răspuns: Otiliamonica1976 , utilizator 16:06, 18 Iulie 2013
Procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor se comunica in termen de 1 luna de la data aplicarii sanctiunii, potrivit prevederilor art. 14 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor.
Necomunicarea in termenul legal a procesului verbal are drept consecinta prescrierea executarii sanctiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , in timpul starii de urgenta am fost sanctionat contraventional ... andrei120819 andrei120819 buna seara , in timpul starii de urgenta am fost sanctionat contraventional cu amenda de 2000 de lei pentru declaratia pe proprie raspundere , dar abia acum ... (vezi toată discuția)
Art. 14, alin. (1) din og nr. 2/2001 - prescriptia ramy84 ramy84 Daca un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei a fost comunicat dupa doua luni de la data aplicarii sanctiunii, ceea ce face aplicabile ... (vezi toată discuția)
amenda contraventionala pentru rovignieta, termene de prescriptie mihaivasilica mihaivasilica In data 28.09.2011 am fost inregistrat, circuland fara a detine rovignieta valabila. In data de 04.04.2012, am primit acasa (in cutia postala), PV de ... (vezi toată discuția)