avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Extrasele de stare civilã, pentru uz oficial
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Extrasele de stare civilã, pentru uz oficial

As dori sa stiu de unde se poate scoate Extrasele de stare civilă, pentru uz oficial pentru o persoana decedata care a avut ultimul domiciliu in Bucuresti,iar casatoriile s-au efectuat in alt judet.
Au fost in trecut 3 casatorii,la ultima avem certf. de casatorie,insa la celelalte doua anterioare nu avem.
Nu stim nimic despre acele certificate de casatorie,unde s-au incheiat, la ce data si ne sunt necesare la succesiune pentru a demonstra ca suntem frati.
Unde trebuie depusa cererea?
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 18:57, 18 Iulie 2013
Evidentele referitoare la starea civila a unei persoane sunt centralizate la Serviciul de Stare civila de la locul inregistrarii nasterii, indiferent de locul inregistrarii casatoriilor. Extrasele de genul acesta nu pot fi obtinute decat la solicitarea notarului public, astfel ca este indicat sa va adresati acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Sa va relatez pe scurt situatia pentru a intelege mai bine problema care o avem. Suntem 4 frati(toti de aceeasi mama,2 cu tati diferiti si 2 cu ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune maria dinca maria dinca Suntem 4 frati(2 cu acelasi tata-ultimul sot al mamei si 2 din alte casatorii anterioare ale mamei) care dorim sa facem succesiunea dupa mama(la moartea ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)