avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doctoranzi, perioada de gratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doctoranzi, perioada de gratie

Ce inseamna perioada de gratie la un doctorand fara frecventa ?
Influenteaza vechimea in munca pentru pensie sau alte drepturi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 18 Iulie 2013
Studentul-doctorand, care nu reuşeşte să finalizeze teza de doctorat în termenul stabilit potrivit contractului de studii universitare de doctorat şi a eventualelor acte adiţionale la acesta, mai are la dispoziţie o perioadă de graţie de maximum 2 ani, în condiţiile legii, pentru a finaliza şi susţine public teza, depăşirea acestui termen conducând în mod automat la exmatricularea sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)
Intrerupere doctorat pe perioada concediului de maternitate Iuliaeu Iuliaeu Buna ziua! Puteti sa imi spuneti daca studiile de doctorat pot fi intrerupte pe perioada concediului de maternitate? Sunt studenta cu bursa si am epuizat deja ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)