avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de alimentara (intretinere )copil platita in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de alimentara (intretinere )copil platita in tara ....

O persoana plateste pensie in tara in baza unei hotariri judecatoresti , la momentul in care sa stabilit pensia , persoana muncea in Romania cu salariu minim ... acum este intr-o tara UE , angajata cu contract de munca diferenta este ca in RO sa stabilit pensia la cuantumul dedus din venitul minim de .... de 750 ron , in tara respectiva venitul este de 800-900 euro ...
Intrebarea mea este care sunt pasi pt a stabili pensia raportata la nivelul real al veniturilor reale ...
Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 18:18, 15 August 2013
O noua actiune judecatoreasca care sa aiba ca obiect recalculare pensie intretinere. Persoana care o introduce va trebui sa faca dovada ca cel datoreaza pensia are alte venituri decat cele avute in vedere in hotararea anterioara.
Cam dificil , nu dispun de probe directe , stiu ca lucreaza intr-o tara UE cu contract de munca dar eu nu cunosc concret detali . Care este posibilitatea sa rezolvi prin intermediul unei comisii rogatorii .?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara platita in romania de persoana cu venituri in tara ue victor sorin victor sorin Buna seara Va adresez urmatoarea intrebare : O persoana este obligata sa plateasca pensie alimentare la nivelul minim pe economie din Romania , acesta ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta civila majorare pensie ContSters101235 ContSters101235 Se poate pune in executare intr-o alta tara a UE asa sentinta de majorare a pensiei de intretinere, data de catre o instanta din Romania in anul 2011? Nu se ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere isareionela isareionela am divortat de sotul meu,hotararea fiind pronuntata in data de 18 martie,2010. avem 2 minori care mi-au fost incredintati.de mai multi ani,fostul sot lucreaza ... (vezi toată discuția)