nu este rea credinta doar ca nu aveam unde sa stau si am vorbit cu ea in prima faza ma intelesese dar a fost influentata d parinti s chiar astazi am vb c ea si mi-a spus ca deja a bagat dosarul la judecatorie si trebuie sa imi soseasca citatia acasa rea credinta nu este pentru ca este vorba de copilul meu
E, asta-i prost pt ca daca ati avut de chirie, ati avut venituri si daca aveti venituri si nu platiti pensia, e rea credinta, ceea ce e infractiune..
a trebuit sa ma mut de 2 ori si ca la orice chirie trebuie platita 1+1
pentru ca este vorba de copilul meu
Program de vizitare al minorului nu aveti, ca sa-i puteti explica personal fiului dumneavoastra ca sunteti lipsit de resurse financiare in acel moment?!
Nu te poti imprumuta pt chirie, poate cel mult o luna. Apoi, domnul zice asa :a trebuit sa ma mut de 2 ori si ca la orice chirie trebuie platita 1+1
De ce trebuia sa se mute ? Asa cum trebuia sa se mute, tot asa trebuia sa plateasca si pensie.
pentru ca este vorba de copilul meu
Asta ati cam pierdut din vedere.. 3 luni.
Ca sa iti permiti o chirie de vreo 200E, apoi si pensie, ar trebui sa ai un salariu de min 2000 lei, asta ar insemna o pensie de 400- 500 de lei
Program de vizitare al minorului nu aveti, ca sa-i puteti explica personal fiului dumneavoastra ca sunteti lipsit de resurse financiare in acel moment?!
Nu stim ce varsta are copilul, dar cum ar putea pricepe ca nu ai bani ? Poti sa ii zici copilului ca n-ai bani sa-i iei bicicleta sau o papusa, dar cum ii zici.. ce mananci e problema ta, ca n-am bani ?
Bun, nu ai luna asta sau cateva luni sa dai toata pensia, dar 50- 60-100 de lei, poti sa rupi de undeva sa-i dai, conteaza sa probezi ( macar pt constiinta ta de parinte) ca ai avut bunavointa, ca ai dai cat ai putut.
~ final discuție ~