Buna ziua,
In data de 06.07.2013 am avut un accident in parcare am zgariat cu oglinda de pe partea stanga o usa la o alta masina, nu poate fi spus zgarietura plastic din oglinda mea se afla pe usa aceasta ieri am dat cu o carpa umeda si s-a sters nici nu e zgariata vopseaua ! Am asteptat sa apara propietarul care a venit foarte nervos si injurand mai avea putin se sarea la bataie eu incercand sa ii explic ca se rezolva totul mergand pe amiabil ! Nu am avut cu cine sa discut acesta fiind violent si am plecat mergand la politie unde am dat o declaratie despre cele intamplate! Ieri pe 17.07 am fost contact telefonic de catre un agent de politie sa ma prezint la politie! Pagubitul a fost si el si a declara a doua zi pe 07.07 accidentul la politie !! Am fost la politie agentul a intocmit un proces verbal si mi-a dat o amenda de 320 RON am fost de acord ca acesta sa primeasca copie de la RCA'ul meu sa isi repare masina lucru consemnat in p.v. !!!! Nu am vrut sa semnez p.v. astept sa il transmita prin posta !! As dori un model de contestatie !!!
Gasiti pe site n modele plangeri contraventionale,care insa trebuiesc persoanalizate in raport de continutul PV contestat
Asteptati comunicarea PV si ulterior in termen de 15 zile, desfasurati demersuri de redactare plangere contraventionala
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)