Am un imprumut in banca.de 2 ani de zile mi s-a restructurat imprumutul si din 404 ei cat am pensie, mi se opreste 302 lei. Dar aceasta suma este doar dobanda. Prin ce lege pot obliga banca respectiva, ca suma ramasa de 242 milioane sa-mi fie recalculata cu rata cu tot, dar prelungindu-se nr.de ani. Astept un raspuns urgent.Va multumesc.
Nu puteti obliga banca la nimic, ati semnat impreuna un contract, trebuie respectat de ambele parti. Puteti ajunge la o alta intelegere, negociind cu banca.
Problema dvs e venitul.. avand un venit de 400 de lei ( am inteles bine ? ) greu puteti sa platiti cei 200 de mil... cat sa va faca rata ?
Exista o limita de varsta peste care nu se poate trece. Poate din cauza asta nu se poate extinde termenul contractului de imprumut. oricum, Daca mai aveti de platit 5 ani, nu aveti cum sa platiti 24200 lei platind 302 lei lunar. Nu s-ar acoperi nici principalul creditului chiar daca nu ati avea dobanda de plata.
Dumneavoastra nu puteti obliga banca sa va extinda imprumutul, dar banca va poate obliga pe dumneavoastra sa il platiti asa cum v-ati angajat sa il platiti.
Imprumut banca
popescuelena77
In 2008, am facut imprumut de 30.000 de lei noi, pentru nevoi personale. Atunci lucram la o unitate bugetara, aveam salariu de 2000 de lei noi. Rata la banca ... (vezi toată discuția)
Card rbs
monikcapricorn
am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma ... (vezi toată discuția)