avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut banca

In 2008, am facut imprumut de 30.000 de lei noi, pentru nevoi personale. Atunci lucram la o unitate bugetara, aveam salariu de 2000 de lei noi. Rata la banca era de 590 de lei. Din decembrie 2010, am ramas fara serviciu.Pana in octombrie 2011, cand m-am pensionat anticipat partial, am fost corecta fata de banca si am platit ratele la timp. De anul trecut din luna iulie 2011, am discutat cu Banca , si dumnealor mi-au facut o restructurare la ratele din banca. Adica in loc sa platesc 590 lei, am platit 290 lei pe luna. Pensia mea este de doar 404 lei, iar restructurarea ratei se termina in luna august 2012.Din septembrie 2012 incep sa platesc la loc cei 590 lei. Intrebare: conform noilor legi aplicate bancilor, cum as putea eu rezolva aceasta problema, in contextul in care mai am si o descoperire pe card de 8000 lei. Se poate rezolva in vreun fel?Va multumesc

[ editat numele bancii]
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:05, 27 Iunie 2012
Aveti pensie mica, cu toata bunavointa din partea bancilor, nu prea sunt solutii. Cu toata bunavointa din partea dvs, din 400 lei venituri lunare, nu puteti plati.
In caz ca nu mai platiti, veti ajunge sa fiti executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractul cu banca tripa tripa buna ,ma numesc aliz si ma aflu intr-o situatie care se pare, ca nu mai are sfarsit. Eu am luat in 2008 un credit de nevoi personale de la banca [editat], cu ... (vezi toată discuția)
Card pensie blocat de banca costachegoga costachegoga Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale in euro, ptr renovarea locuintei. La un credit de 3300 euro, trebuia sa platesc 5612 ... (vezi toată discuția)
Recalculare imprumut in banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Am un imprumut in banca.de 2 ani de zile mi s-a restructurat imprumutul si din 404 ei cat am pensie, mi se opreste 302 lei. Dar aceasta suma este doar dobanda. ... (vezi toată discuția)