In 2008, am facut imprumut de 30.000 de lei noi, pentru nevoi personale. Atunci lucram la o unitate bugetara, aveam salariu de 2000 de lei noi. Rata la banca era de 590 de lei. Din decembrie 2010, am ramas fara serviciu.Pana in octombrie 2011, cand m-am pensionat anticipat partial, am fost corecta fata de banca si am platit ratele la timp. De anul trecut din luna iulie 2011, am discutat cu Banca , si dumnealor mi-au facut o restructurare la ratele din banca. Adica in loc sa platesc 590 lei, am platit 290 lei pe luna. Pensia mea este de doar 404 lei, iar restructurarea ratei se termina in luna august 2012.Din septembrie 2012 incep sa platesc la loc cei 590 lei. Intrebare: conform noilor legi aplicate bancilor, cum as putea eu rezolva aceasta problema, in contextul in care mai am si o descoperire pe card de 8000 lei. Se poate rezolva in vreun fel?Va multumesc
Aveti pensie mica, cu toata bunavointa din partea bancilor, nu prea sunt solutii. Cu toata bunavointa din partea dvs, din 400 lei venituri lunare, nu puteti plati.
In caz ca nu mai platiti, veti ajunge sa fiti executata silit.