avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Posed o locuinta la tara si doresc sa stiu daca imi trebuie autorizatie de constructie pentru inchiderea unui hol al casei prin zidirea unei laturi iar in fata sa pun o usa,ma intereseaza intrucit nu am votat cu primarul in fuctie.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 21:52, 18 Iulie 2013
In mod normal, pentru orice modificare adusa unei constructii, este nevoie de autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie autorizatie de constructie? eemilia0141 eemilia0141 Daca vreau sa construiesc un hol de maxim 10mp la intrarea in casa din termopan sau caramida si o usa, fara fundatie, imi trebuie autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)
Inchiderea holului comun celor 2 apartamente, in deplin acord de catre mine ca proprietar si proprietarul apartamentului vecin DoKul DoKul Ce pasi trebuie urmati pentru a inchide acel hol comun cu o usa pe care s-o folosim atat eu cat si vecinul din fata?...avand in vedere ca nici-un alt vecin ... (vezi toată discuția)
Este legal sa construiesti la distanta de 60 cm de o casa aflata pe hotar? in 2004 am cumparat ... Ion Adrian Pralea Ion Adrian Pralea Buna ziua, Doresc oconsultatie juridica avizata. In 2004 am cumparat o casa situata pe un teren de 462 m2. Casa a fost construita cu o latura pe hotarul de ... (vezi toată discuția)