avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de plata
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de plata

Sotul meu a facut un contract de credit on-line in anul 2008 de la cetelem de 20000 ron din 2008 si pina in anul 2012 am platit luna de luna rata de 400 ron . In anul 2012 am ramas amindoi fara servici si am ajuns in imposibilitatea achitarii ratelor.In anul 2013 in iunie am reusit amindoi sa ne angajam iar astazi am primit o somatie de plata de la biroul unui executor judecatoresc care il informeaza ca in termen de 1 zi sa achite aproape suma initiala care a primit-o .Deci noi timp de 4 ani nu stiu ce am platit? Ce as putea sa mai fac acum?
Cel mai recent răspuns: andrusca16 , utilizator 18:07, 20 Iulie 2013
In mod normal, ar trebui facuta o contestatie la executare - contestatie la titlu. Cine a solicitat executarea dvs? Este vorba despre creditorul initial sau e vorba despre firma de recuperare creante?
Cererea de executare a fost facuta de cetelem.
Ca regula generala , in primii ani platiti dobanda si comisioanele si foarte putin din principal. Acum probabil ca s-a adunat si o dobanda penalizatoare.

Puteti mege la frma respectiva si solicita un extras de cont unde sa fie evidentiate toate platile dvs si o situatie a debitului actual (din ce este el format: cat principal, cat dobanzi, cat penalizari etc).
Dar cu somatia de plata cum procedez ea este venita de la un birou judecatoresc din alt oras iar sotul meu nu poate sa plece de la actualul loc de munca si chiar nu isi permite sa il piarda si pe acesta .
Aveti numarul de telefon al executorului, folositi-l si sunati-l pe acesta. Negociati un angajament de plata, Altfel va vor executa silit imobilul.

Alte discuții în legătură

Repercursiuni executare silita Andreea_1985_ Andreea_1985_ Buna ziua. In urma unui contract de leasing, am ramas cu o datorie (de care nu am stiut decat dupa pronuntarea executarii silite de catre instanta). Pentru ... (vezi toată discuția)
executare silita credit ifn ecaterina33 ecaterina33 buna ziua,am primit astazi fara alte adrese initiale:somatii,instiintare actiune in instanta o somatie de plata a unui debit de la IFN din 2004 care s-a ... (vezi toată discuția)
Bunul imobil urmarit la executarea silita Daniela Gratiela Daniela Gratiela bunul imobil poate fi urmarit daca a fost vandut socrului, dupa ce s-a inceput executarea silita [b]doar pe bunurile mobile[/b]. Executarea silita a inceput ca ... (vezi toată discuția)