avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract cesiune pe cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract cesiune pe cote parti

Imi permit o intrebare.
Am divortat, dar nu am facut partajul. Eu detin 70% din imobilul in care am ramas(3 camere).Fostul sot s-a mutat in urma divortului. As dori sa imi deschid PFA sau SRL si va fi nevoie sa inchei un contract de comodat pentru sediu in propria-mi locuinta.Pot face contractul de comodat doar pe 34%din proprietate (1 camera) fara a mai fi necesar acordul fostului sot cu care nu am ramas in relatii de prietenie, sau trebuie sa gasesc o alta solutie? Ce imi recomandati?
Pentru a perfecta contractul de comodat aveti nevoie de acordul de vointa al fostului sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezolva problema sediului social la infiintarea pfa-ului? Caramelia Caramelia Buna ziua! As dori sa depun actele pentru infiintare Pfa (instructor sportiv/arbitru, cu activitate desfasurata in spatiul pus la dispozitie de catre client), ... (vezi toată discuția)
Drepturi in casa comuna dupa divort Ionescu C. Ionescu C. Buna seara. Am divortat de fostul meu sot si cu copilul nostru ne-am mutat in chirie si el a rămas in casa noastră comuna. La 2 luni dupa divort s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)