avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA medici
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA medici

Am inteles ca medicii nu-si pot face PFA, dar ca sa fie platiti de anumite companii totusi le trebuie acest PFA.si nu PFI,
Ce coduri Caen se pot trece sa sa fie ok si sa pot infiinta acest PFA, pe care sa se poata face plata?
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
hannah2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 00:45, 19 Iulie 2013
Profesia de medic este o profesie liberala.
Practicarea profesiilor liberale nu presupune inscrierea in Registrul Comertului.
In cazul Dvs. pentru a putea infiinta un cabinet individual de libera practica, trebuie sa fiti inscris in Colegiul Medicilor din localitatea de resedinta.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Kinetoterapeut pfi siempreska siempreska Buna seara! Un absolvent de kinetoterapie doreste sa incheie un contract de prestari-servicii cu un spital; in ce forma poate lucra legal? Am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Pfa medic orl licea licea Buna seara, va rog sa imi comunicati care sunt avantajele infiintarii unui pfa pentru un medic orl. Va rog sa imi spuneti, care este cel mai avantajos mod din ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)