avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificare D390
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificare D390

Buna ziua,

Pot modifica un D390 mai vechi in sensul trecerii unei achizitii de pe servicii pe bunuri? Dar ce fac cu D300?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:51, 19 Iulie 2013
Da D390 permite depunerea de rectificative. In D300 treceti opeartiunile la regularizari cu plus la bunuri si cu minus la servicii.

Deci aveti D390 rectificare pt martie 2013 si in decont iunie 2013 treceti la rd 6/19 si 8/21

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare corect d390 si d300 ela30 ela30 Buna ziua, Am o situatie in care nu stiu cum sa procedez sa nu gresesc si anume: -in luna Februarie am achitat un avans pentru materie prima unui furnizor ... (vezi toată discuția)
D300 raportata gresit olan_andreea olan_andreea Am descoperit recent ca in cursul lunii iulie, o factura fara TVA de la un furnizor a fost inregistrata cu TVA (a fost inregistrata factura si in plus TVA ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara inregistrata gresit byte00 byte00 Buna ziua, Problema mea incepe in luna ianuarie 2013, cand se inregistreaza o achizitie intracomunitara eronat, factura avand discount, iar inregistrarile ... (vezi toată discuția)