avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere pe rol
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere pe rol

se pot depune ca probe citarea unor martori la repunerea pe rol? aceasta repunere pe rol a fost decisa de completul de judecata,pt ca in decursul desfasurarii judecarii unui dosar a fost schimbat completul de judecata. multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 15:51, 19 Iulie 2013
Dosarul a ramas in pronuntare si dupa aceea instanta a dispus repunerea pe rol?
Daca va aflati intr-o astfel de situatie, nu mai sunteti in termen pentru a propune nicio proba in acest dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)
Art. 242 c.p.c. - paratul nefiind de acord cu art. etc etc Buna seara, Sunt parat intr-un dosar si instanta a decis suspendarea judecarii dosarului chiar daca eu nu am fost de acord. Am avocat care ma reprezinta dar ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a divortului ContSters381735 ContSters381735 am procesul de divort suspendat cum pot sa il pun pe rol fara avocat ? (vezi toată discuția)