avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - Hot. definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - Hot. definitiva si irevocabila

Daca Instanta s-a pronuntat intr-un proces de mostenire, si niciuna dintre parti nu solicita recurs in termenul de 15 zile,
Exista vreun termen minim de la luarea la cunostinta, dupa care se poate solicita o Hotarare Definitiva si Irevocabila? Care este acel termen limita?

Va multumesc,
Cornel
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:13, 13 Martie 2009
Daca in termenul de 15 zile de la comunicare nici o parte nu a facut recurs atunci puteti solicita legalizarea hotararii dupa acest termen.
Mai inainte se comunica hotararea instantei.
Daca nu s-a facut tranzactie se discuta dupa comunicarea hotararii si implinirea termenului caii de atac.

avocat Claudiu lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de recurs ? sau definitiva ? dorudoru dorudoru Ieri 05.05.2011 am prinit acasa Comunicarea de la o Hotarare judecatoaresca. in care scie cu recurs in 15 zile. Intrebare 15 zile lucratoare ? sau 15 zile ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 ani de la partaj,daca nu s-a platit sulta stabilita de catre instanta,sotia ramasa in casa ,mai are vreo obligatie fata de sot?de Mirela mir Mirela mir Buna seara! Am o prietena care a divortat si a facut partajul acum trei ani (se implinesc pe 27 martie).I s-a stabit ca trebuie sa plateasca o sulta sotului ... (vezi toată discuția)