Pri registru comertului am suspendat pentru 3 ani activitatea srl.
Intrebare; In aceasta perioada se depun situatii financiare,bilant anual etc tinind cont ca nu mai am nici o activitate,nu mai am contabil,nu mai am venituridaca da se depune ultimul bilant de inainte de suspendarea activitatii?
Daca nu se depune nimic datimi va rog si mie actul normativ.Asti de finante nu au reusit sa ma lamureasca.Uni au zis da alti ba.
Se depune bilant si declaratii trimestriale.Pentru a fi derogat de sarcina depunerii declaratiilor trebuie sa faceti o cerere la finante si sa fie si aprobata.
cum sa depun bilant si celelante situatii financiare deaca eu nu mai am contabil,nu mai am incasari,nu fac nici un fel de activitate.Am impachetat arhiva si voi mai vedea dupa anul 2010.Cred ca este o anomalie sa ceara asemenea situatii in asemenea cazuri.Bilantul anual -las putea copia cel de la sfirsitul lui 2007 si las depune.
Dar cei de la finante nu puteau sa ma declare inactiv conform art 1.1 primul aliniat din procedura de declarare a contribuabillilor inactivi aprobata cu ordinul nr 819/2008 al ANAF maii ales ca eu am depus hotarirea judecatorului de la tribunal de suspendare.
Nu ma pricep.Totusi cum sa depun bilant daca nu mai lucrez cu societatea.Nu mai am contabil. Cel care lam avut este plecat din tara .Evidenta era pe calcculatorul lui.Eu nu am decit arhiva ,bilantul la 31 dec2007 pe hirtie si pe un CD.Ce bilant sa depun.cel din 2007? Nu ma lamurit nimeni pina acum cu toater ca am intrbat peste tot.
Bilantul este la 2008, si va fi aproape la fel cu cel din 2007, depinde cand ati depus cererea de suspendare.Nu conteaza ca a plecat contabilul din tara, au mai ramas si pe aici cativa.
Radiere firma
cipry_blue
Buna ziua!
In urma cu aproximativ 2 ani am infinntat o firma impreuna cu un asociat.
Firma nu a functionat deloc in acest timp, adica nu a intrat si nu a ... (vezi toată discuția)