Pri registru comertului am suspendat pentru 3 ani activitatea srl.
Intrebare; In aceasta perioada se depun situatii financiare,bilant anual etc tinind cont ca nu mai am nici o activitate,nu mai am contabil,nu mai am venituridaca da se depune ultimul bilant de inainte de suspendarea activitatii?
Daca nu se depune nimic datimi va rog si mie actul normativ.Asti de finante nu au reusit sa ma lamureasca.Uni au zis da alti ba.
Buna ziua .Cred ca nici eu nu am scris totul .Am suspendat activitatea cu data de 1 ianuarie 2008.Pentru a depune bilantul trbuie o viza de la un expert contabil sau asa ceva care pentru anul trecut ma costat 250 lei adica 30 % din pensia mea. Intrucit afacerile nu mai mergeau deloc am hotarit sa suspend activitatea pentruca cheltuelile de dizolvare sint si ele f mari.Sper ca cei de la finante vor primi copii dupa bilantul din 2007.pentru 2009 voi mai vedea.
Eu am fost la finante si va spun ca nu au stiu ce sami raspunda.
Leam explicat cele de mai sus si miau spus ca trebuie sa depun bilant fara sami spuna daca pot sa depun cu datele dela 31 dec 2007.Sunt dezamagit de aceasta situatie si de felul cum esti ajutat de autoritati in ce priveste lamuririle ce trbuie sa ti le dea.Hai eu nu stiu legislatie pentruca dupa 45 ani de servici sa fiu drept numi mai vine a citi si a cauta legile aferente,dar miam dat seama ca ei stiu legislatie pe achipuite(pe ici pe colo)Deci va rog .Pot depune bilantul cu datele de la 31 dec 2007?MULTUMESC
Da, numai ca trebuie sa descarcati programul nou de bilanturi, pe 2008 si copiati datele din 2007.Nu va ma omorati cu viza de la expert.Este adevarat ca legea spune asa, dar, avand in vedere circumstantele...
Radiere firma
cipry_blue
Buna ziua!
In urma cu aproximativ 2 ani am infinntat o firma impreuna cu un asociat.
Firma nu a functionat deloc in acest timp, adica nu a intrat si nu a ... (vezi toată discuția)