avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am nevoie urgent de un sfat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am nevoie urgent de un sfat

Buna ziua! Vreau si eu sa va intreb.....daca o firma are poprire pe cont si un furnizor baga in banca bilete la ordin ce se poate intampla? Ce solutie exista pentru firma cu poprire pe cont sa nu intre sub incidenta legii penale? Poate invoca forta majora avand in vedere ca are conturile blocate? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: liviclau , utilizator 12:55, 14 Martie 2009
1.biletele la ordin vor fi refuzate de banca
2.nu firma intra sub incidenta legii penale ci persoana
3.nu
Care este motivul popririi conturilor? De obicei poprirea se pune pentru neefectuarea unor plati catre bugetul de stat sau in baza unei hotarari judecatoresti , deci nu se poate invoca forta majora.
Pentru nedecontarea acelor bilete, veti intra in CIP.
este o somatie de plata investita cu formula executorie si alt furnizor doreste sa bage in banca bilete la ordin
ce solutie am?
am incercat renegociere, compensare cu marfa de pe stoc si cesiune de creanta, dar avocatii lor nu vor cesiune de creanta si nu stiu de ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate la plata - solicit ajutor urgent! Sioux-2 Sioux-2 Buna ziua. Am si eu o problema legate de B.O. In perioada 20.10.2008 - 03.11.2008 mi-au fost refuzate la plata de catre banca beneficiarului un numar de 4 ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin contestat gmd legno srl gmd legno srl buna ziua am dat bilet la ordin cu scadenta in ianuarie ca si garantie la o firma , intre timp am platit 80% din bilet prin banca, lui ia ramas biletul dat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat incident major sau minor? pneuros pneuros Am un bilet la ordin tip nou refuzat de banca din lipsa de numerar vreu sa stiu daca aceasta este un incident de plata minor sau major? biletul a fost introdus ... (vezi toată discuția)