avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Formulare plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Formulare plangere penala

Sa facut o petitie catre primarie cu 60 semnatari , Oamenii au fost dusi in eroare in legetura cu scopul petitiei de catre initiator. Sa depus petitia pentru a cere anularea unei autorizatii de constructie. Oamenii cand au aflat adevarul au fost revoltati dar nu vor sa depuna plangere penala din frica si nepasare, am doar 2 declaratii in acest sens de la semnatari care acum apar si ca reclamanti la tribunal fara voia lor. Primaria a dispus suspendarea autorizatiei pana la solutionarea cazului fara o hotarare de instanta .
Intrebarea este daca eu posesorul autorizatiei de constructie pot formula plangere penala pentru fals si uz de fals? Detin probe ca e vorba de fals.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
pneuros, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare reclamatie fara acordul meu pneuros pneuros O avocata a depus la tribunal o actiune unde figurez ca reclamant fara acordul meu , nu are inputernicire din partea mea, am si sesizat in acest caz tribunalul ... (vezi toată discuția)
Este legal sa platesti pe cineva ca sa depuna plangere la politie? pneuros pneuros Poate fi incadrat ca fapta penala urmatorea situatie: sa platesti cuiva sa depuna plangere la politie ca sa spuna adevarul, fiindca si o plangere implica ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate ? g1abriel g1abriel In numele meu la conducatorul institutiei a ajuns o reclamatie prin care eu acuzam o persoana de la compartimentul de salarizare de cerere de foloase ... (vezi toată discuția)