O avocata a depus la tribunal o actiune unde figurez ca reclamant fara acordul meu , nu are inputernicire din partea mea, am si sesizat in acest caz tribunalul , care sunt consecintele acestui fapt ? Voi fi tarat la proces fara voia mea?
Cum e posibil asa ceva? De unde stia doamna avocata ce sa reclame daca nu i-ati spus dumneavoastra? Nu ati incheiat nici un contract?
Daca nu are mandat din partea dumneavoastra, vorbiti cu dansa sa retraga actiunea.
Este o ambitie personala a doamnei avocat , in prima faza a adunat semnaturi de la mine si inca 59 de persoane cu scopul dea depune o cerere la primarie , ulterior s-a folosit de semnaturile noastre fara acordul nostru de a cere primariei anularea unei aut. de constructie, pe lista de semnaturi nu este specificat in antet scopul acestora, Primaria nu a raspuns in 30 de zile si dansa a formulat reclamatie la tribunal , contencios administrativ, in numele a nostru fara sa ne ceara acordul. Toate acestea am aflat ulterior de la posesorul autorizatiei de constructie. Sunt implicate si minori ca reclamanti. cauza 3955/102/2013 trib mures.
Acum suntem revoltati si nu stim ce sa facem, noi nu am imputernicit pe nimeni.
Raspuns gdpr
Voicux1221
Salut
Am deschis o reclamatie gdpr impotriva unei firme, iar in raspunsul primit imi este sugerat sa ma indrept catre un tribunal competent?
În urma ... (vezi toată discuția)