avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am 2 parti civile, am depus banii pt acoperirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am 2 parti civile, am depus banii pt acoperirea partilor vatamate (am achitat prejudiciul material integral) si in sentinta apare aceasta propozitie:

Obliga în solidar inculpatii x si x, sa plateasca partilor civile , urmatoarele sume cu titlu de despagubiri civile : - 10.700 Euro si 17897,29 lei cheltuieli judiciare.

Astea sunt cumva despagubiri morale ? Daca eu am achitat prejudiciul in intregime ce inseamna sumele alea ? ca e ridicol, paguba totala a fost de numai 1.600 euro.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:55, 20 Iulie 2013
Trebuie studiat dosarul pentru a se intelege.
Puteti merge la dosar sau sa platiti avocat pentru studiu dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale si morale vvaassiillee vvaassiillee Am fost gasit vinovat de producerea unui accident rutier,iar din minuta gasita pe net am aflat urmatoarea pronuntare : \'\'Obligă pe inculpatul X, în solidar ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta-recurs laurentiuu laurentiuu Am avut un proces penal,accident, vatamare corporala din culpa. Am primit o amenda penala pe care am achitat-o. Pe latura civila-pretentii- socitatea de ... (vezi toată discuția)
Solutie fond irinusha_cristea irinusha_cristea in cazul unui accident rutier soldat cu un deces si vatamare corporala la ce ade a doua persoana, s-a dat solutia de fond: 2 ani de inchisoare cu suspendare si ... (vezi toată discuția)