Egnar a scris:
Buna ziua am inchiriat o garsoniera cu contract la circa financiara ...Pot eu chirias rezilia contractul de la circa financiara?
Poate nu inteleg eu bine sau poate nu v-ati exprimat dumneavoastra corect, asa ca lamurim problema.
Daca ati incheiat un apartament de la circa financiara, proprietatea acestei institutii, daca aveti contractul de inchiriere incheiat cu aceasta institutie..., sigur ca puteti incerca in termenii prevazuti in contract sa reziliati acel contract.
Dar eu cred ca nu aveti contract cu "circa financiara" ci poate cu o persoana fizica, un proprietar de apartament, Ionescu, Popescu, Georgescu... iar acel contract a fost inregistrat la circa financiara asa cum prevede legea.
In aceasta situatie, dumneavoastra chiriasul, puteti rezilia contractul de inchiriere incheiat cu Ionescu, Georgescu, Popescu..., in limitele si conform vlauzelor din contract, fara nici o legatura cu circa financiara cu asociatia de proprietari sau alte persoane juridice pe unde a fost inregistrat acest contract.
Repet, reziliati contractul in relatie cu proprietarul ca v-a inchiriat, cu proprietarul cu care ati incheiat acel contract si nu "contractul de la circa financiara".