avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL cu angajati in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL cu angajati in strainatate

Buna ziua ,
Situatia este in felul urmator . Eu lucrez in strainatate iar cei de acolo nu ne mai pot tine angajati decat daca avem propria firma deschisa in Romania ,sa putem omite proforme ( invoice) si facturi pentru sumele incasate , doresc o solutie pentru a deschide un SRL sau orice altceva sa nu platesc impozit mare , cineva ma invatat ca pot fi propiul angajat ( self employed) sa trec la profit doar o suma mica lunar iar diferenta sa fie diurna de deplasare care nu este impozitata ,
Rog persoanele care cunosc legea sa imi dea cateva sfaturi

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

16% impozit pe profit se aplica inainte sau dupa plata dividente? mariuspopescuro mariuspopescuro Impozitul de 16% pe profit in cazul unui SRL, se calculeaza inclusiv pentru sumele platibile ca dividente? Ex: Daca am un venit incasat lunar de 30000 RON, si ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pentru pfa dessyre dessyre Detin un PFA, iar anul trecut am lucrat cu o societate comerciala in baza unui contract de comision, ce avea ca obiect prestari servicii. Intrebarea mea daca ... (vezi toată discuția)
Salariu pe card, vechime in munca buna seara! am primit o adeverinta ... vitalsmart vitalsmart Salariu pe card, vechime in munca Buna seara! Am primit o adeverinta cu vechimea in munca de la ANAF si am obsevat ca am 3 ani lipsa din ultimii 14 ani ... (vezi toată discuția)