avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL cu angajati in strainatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL cu angajati in strainatate

Buna ziua ,
Situatia este in felul urmator . Eu lucrez in strainatate iar cei de acolo nu ne mai pot tine angajati decat daca avem propria firma deschisa in Romania ,sa putem omite proforme ( invoice) si facturi pentru sumele incasate , doresc o solutie pentru a deschide un SRL sau orice altceva sa nu platesc impozit mare , cineva ma invatat ca pot fi propiul angajat ( self employed) sa trec la profit doar o suma mica lunar iar diferenta sa fie diurna de deplasare care nu este impozitata ,
Rog persoanele care cunosc legea sa imi dea cateva sfaturi

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

16% impozit pe profit se aplica inainte sau dupa plata dividente? mariuspopescuro mariuspopescuro Impozitul de 16% pe profit in cazul unui SRL, se calculeaza inclusiv pentru sumele platibile ca dividente? Ex: Daca am un venit incasat lunar de 30000 RON, si ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pentru pfa dessyre dessyre Detin un PFA, iar anul trecut am lucrat cu o societate comerciala in baza unui contract de comision, ce avea ca obiect prestari servicii. Intrebarea mea daca ... (vezi toată discuția)
Declarare venit strainatate vaiox vaiox Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti cu ar fi cel mai convenabil (dpdv al taxelor ce ar trebui achitate) sa declar profitul obtinut lucrand de acasa pentru o ... (vezi toată discuția)