avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

AM de recuperat drepturi banesti castigate in instanta,executorul a spus ca banii sunt in cont dar ii pot lua dupa 15 zile.De ce?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:54, 24 Iulie 2013
Baza legala exista si ea se numeste art. 569 vechiul Cod de procedura Civila, sau art. 868 noul Cod de procedura Civila. In Noul cod termenul este compus din doua termene unul de 5 si altul de 10 zile.

Sunt sigur ca dl Freelis se gandea la modalitatea normala de executare, notificare trimisa de angajat si virarea banilor de catre angajator si nu la executarea silita. De aceea am facut aceasta precizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata de la executor catre creditor dorel13 dorel13 In urma unui proces de somatie plata pe care firma mea ca si creditor l-a castigat, am dat la executor. Dupa 8 luni de zile banii care mi se cuveneau au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la pv de distribuire a sumei getuta getuta Imi puteti spune cand se intocmeste procesul verbal de distribuire a sumei rezultate din vanzarea la licitatiei? In data in care se intocmeste pv de ... (vezi toată discuția)
Este perimata executarea silita??? Manole Dumitru Manole Dumitru Dupa depunerea ultimei cerere de continuare a executarii silite in Dos.Ex.NrX al BEJ. Y, am asteptat termenul de 10 zile si, BEJ.Y nu a dat curs cererii, si ... (vezi toată discuția)