avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Supraveghere video - proba
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Supraveghere video - proba

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea : intr-un magazin vanzatoarea mi-a vorbit foarte urat si eu i-am raspuns ca nu-i permit sa-mi vorbeasca astfel , atunci a chemat politia . Intrebarea mea este : pot cere la politie sa verifice supravegherea video din magazin pentru a vedea ca a mintit vanzatoarea cand am spus ca am insultat-o adresandu-i diverse epitete. Precizez ca nu am mortori deoarece eventualii clienti au parasit magazinul cand a venit politia.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:57, 20 Iulie 2013
Este dreptul dvs., sa cereti orice dovada, ce poate fi furnizata, care va sustine punctul de vedere.
Totul este ca pe camera video, sa se fi inregistrat ceva, in momentul respectiv.
In situatia expusa,daca unitatea este prevazuta cu sistem supraveghere ,pentru dovedirea situatiei de fapt sunteti indreptatit sa solicitati analizarea probei video
Problema consta in acea ca nu toate sistemele de supraveghere din unitatile comerciale utilizeaza si optiunea ":audio",astfel incat inregistrarea sa dovedeasca o situatie pentru care transpunerea audio sa necesite implicarea unor persoane specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrarea video a examenului auto Lic S Lic S Ca martor la examenul auto, proba practică (orașul), ai dreptul de a filma traseul persoanei care susține proba? Dacă da, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Lnregistrare audio laura-jurist laura-jurist buna ziua este legal ca un angajator sa efectueze inregistrari audio in cadrul societatii, fara ca angajatii sa aiba cunostinta de acest fapt? multumesc (vezi toată discuția)
Camera supraveghere in curte comuna Cora-Ram Cora-Ram Locuiesc la curte comuna si am un vecin care si-a instalat camera de supraveghere. Doresc sa stiu daca are dreptul sa faca asta, mai ales ca in curte locuiesc ... (vezi toată discuția)