avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere in alt post, cu alte atributii fara modificare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere in alt post, cu alte atributii fara modificare la contract

Buna ziua!

Am fost anuntata ca de la 1 septembrie voi face altceva, in alt departament.
Conditiile nu se modifica, pe cartea de munca imi voi pastra functia, salariu, tot. Nici fisa postului nu se modifica.
Practic voi face altceva, dar oficial raman ca si pana acum.
Avand in vedere ca urmeaza sa fuzionam cu o alta compania, cum trebuie sa privesc mutarea aceasta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 21 Iulie 2013
Regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor.

Din cate am inteles, la dvs, se vor adauga noi atributii fara a fi specificate intr-un act scris?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post legislatia muncii Liviu Illie Liviu Illie Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-o companie multinationala in baza unui CIM si a unei fise de post, avand functia de manager de lucrari, pana cum ... (vezi toată discuția)
Adaugare sarcini si obiective fara acordul partilor C.E.M. C.E.M. Buna ziua, De 10 ani imi desfasor activitatea la o multinationala care in ianuarie 2018 si-a schimbat conducerea atat la nivel international,cat si la nivel ... (vezi toată discuția)
Modificare fișa postului / norma didactică cain2k cain2k Bună seara, În urma unui concurs, acum 3 ani, am ocupat un post in învățământul superior, post ce avea 4 discipline, ce se desfășoară în 2 ... (vezi toată discuția)