buna.daca cititi toate intrebarile de pe pagina mea va puteti da seama de situatie.
in urma ordonantei presedintiale am reusit sa intram in locuinta eu si fiu mio.am apelat la un executor silit si la jandarmi.mai apoi a facut fostul sot recurs da a pierdut si recursul.de cand am intrat in locuinta , fostul sot si-a adus aici si actuala lui sotie.in contractul de inchiriere suntem trecuti eu , fostul sot si baiatul nostru. cu toate ca actuala lui sotie nu e trecuta in contract i s-a facut buletinul ( domiciliu ) pe locuinta noastra( sociala data de primarie).este o garsoniera . ei au inchis camera si balconul unde eu si baiatu nu avem acces. eu cu baiatu stam in bucatarie de 4mp si in holul de la intrare unde au si ei acces. partajul de dupa divort nu l-am facut ( nu sunt bani )mi-au pus in mancare ceva de eu cu baiatu am avut dezinterie cu sange timp de o saptamana, mi-au schimbat firele de la masina de spalat ( mi-a confirmat meseriasul care a reparat masina) vreau sa zic ca baiatu are 20 de ani , are astm , lucreaza si face postlicealul sanitar , vine obosit si actuala lui sotie isi bate joc de fiumio cand eu sunt plecata la serviciu. ea are unde locui dar locuinta ei a trecut-o pe numele surorii ei asa ca legal nu pot dovedi in instanta ca are proprietate.ea are un baiat de 14 ani din flori facut cu un grec dar baiatul ei ii la mama ei. vreau un sfat , va rog sa ma ajutati.:(
fostul sot a cerut evacuarea mea dar i s-a respins, oare nu se va intampla la fel daca ii voi cere si eu evacuarea lor?
in contrsctul de inchiriere el este titularul contractului si eu si fiul nostru suntem trecuti in contract . explicat-imi va rog la ce se refera baza art. 1033-1039 Cod de procedura civila.
pt ca nu am gasit
am trecut printr-o situatie aproape similara, pentru lucrurile pe care vi le face, de nu depuneti o plagere la parchetul de pe langa tribunalul de care apartineti ? iar la partaj puteti fi scutita de timbru daca faceti dovata ca nu aveti suficiente venituri....va doresc sa ajungeti la zile linistite
pai mergeti la parketul de pe langa tribunalul, pe raza caruia locuiti, (de care apartineti), si depuneti o plangere la procuror, o scrieti acolo, mentionati acolo ce fel de comportament au fata de dvs si de copil, iar daca a-ti fost la spital cu problema precizata de dvs, atasati si buletinul de analiza de la spital, descrieti situatia care este de fapt.Daca aveti dovezi clare, puteti cere si evacuarea lor din locuinta, pe motiv ca va este pusa viata in pericol, atat a dvs cat si a copilului.
Locuinta sociala
gabyela
Buna ziua.
locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)