Este f corecta precizarea dvs..Am mers pe principiul salarii egale = parat reclamanta = ambii functii,ranguri egale la aceiasi Institutie,sau pe principiul salariu mediu pe economie..Altfel precizam - pt ca in speta mea este vorba de x imobile dobindite - egale toate cu 12 apartamente de 3 camere decomandate//luat ca reper//obtinut in 1984,, - aceiasi zona //sa zicem Cinema Favorit
Oricum va multumesc pt amabilitate
dlui Martonze = raspuns superb - pt care aveti - marea mea admiratie..Este adevarat - sint unite,,se intrepatrund = civilul cu penalul 278 indice unu ,,,pina una alta,,apoi avem pe stimabilele articole = 246,,247,,248/1,,249,, 260/Marturia,,264/favorizarea, 292/fals si uz de fals,,,pe 340 litera G si H = fructe bunuri proprii,,si pe dl 304 alin = 2,6,7,8,10,11 C P C etc..,Apoi nu se putea vorbi,,clarifica - partajul fara - a amesteca = marturia mincinoasa penal,,,si Furtul intre fosti soti,,,concubini,,,furtul din casa,,locuinta/penal,, Favorizarea // 264..
Au fost si multe - elemente secundare,,aproape nici unul principal - un cca 179 elemente gasite de mine,,le impart la doi si tot sint - cu siguranta = 90 de elemente,probe,,dovezi,erori
,,greseli,,,din aceste 90//nouazeci - tot - ies//au iesit - un cca - cinci infractiuni.....
Multa admiratie dle - Martonze..