avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil nascut si crescut in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil nascut si crescut in strainatate

Buna seara,

Va rog frumos sa imi comunicati daca este posibil ca un copil cu cetatenie romana, nascut in Anglia si care primeste alocatie din partea statului englez poate primi alocatie si din partea statului roman. Are certificat transcris si in limba romana, parintii sunt amandoi romani dar nu locuiesc in tara.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dreptul la alocație pentru copil român domiciliat în străinătate Iulia V Iulia V As dori sa aflu dacă un copil care este cetățean român (are certificat de naștere și pașaport românești), care are ambii părinți cetățeni români, ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie luciaichim luciaichim Buna ziua, Va informez ca am o fiica care este cetatean roman si a terminat facultatea in Anglia si care in prezent este studenta la master tot in Anglia, nu ... (vezi toată discuția)