avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit PFA

Buna ziua,
Sunt PFA - traducator si platesc impozit dupa venitul realizat. In paralel, mai am un loc de munca cu norma intreaga. Doresc sa stiu daca, in aceste conditii, beneficiez de reducere la plata impozitului pentru PFA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:54, 22 Iulie 2013
Nu beneficiati de reducere la impozit pentru PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un afterschool pe pfa. Miruna Pop Miruna Pop Buna seara! Sunt angajata cu norma intreaga si doresc sa infiintez un afterschool, am cod CAEN 8559 (alte forme de invatamant). Forma de organizare a ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa completeze declaratia unica un freelancer? valeria_ella89 valeria_ella89 Buna ziua, De cateva luni lucrez pentru o companie din Irlanda ca si freelancer. In paralel lucrez ca si angajat cu norma intreaga pentru o companie din ... (vezi toată discuția)