avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii donatie

poate cineva care nu este nici un fel de ruda cu mine sa-mi doneze o casa? si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:52, 22 Iulie 2013
Poate. Sa nu fie pacientul dvs, cel pe care il ingrijiti si e pe moarte... exista cateva cazuri in care nu e posibil, dar cred ca nu se pune problema in acest caz.
I-mi pare rau nu am mentionat ca nu ingrijesc persoana respectiva si este sanatoasa am cumparat casa in anul 2001 dar nu a avut actele in regul acum fiind totul in regula ma costa enorm de mult ca sa o intabulez mai mentionez ca de atunci platesc impozitul pe numele meu
Poate sa faca donatie.
Contractul de Donatie este valabil incheiat numai prin act autentic.
Deci trebuie sa mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare. mama mea a vandut casa parintilor ... daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua! Am o intrebare. Mama mea a vandut casa parintilor ei si vrea sa imi dea mie banii pentru a cumpara un apartament. Eu sunt casatorita si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Un unchi vrea sa mi lase averea Patryc Popa Patryc Popa Buna, Am un unchi care vrea sa mi lase casa de la tara mie, si as dori un sfat . Cum ar fi mai bine pentru a evita discutiile cu alte rude?c/v sau mostenire ... (vezi toată discuția)
Testament tip donatie Val3ica Val3ica Am si eu facut de bunicul un testament dar in act mai jos spune ca este donatie. El mai are 2 fete casatorite. Este posibil ca dupa moartea lui sa poate avea ... (vezi toată discuția)