avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

In urma unui control al celor de la ITM am fost chemat la sediu lor cu actele societatii si contractele de comision ale agentilor. Mentionez ca firma noastra are obiect de activitate intermedierea in asigurari. Contractele de agent de asigurare sunt facute in temeiul legii 32/2000 si a art.2039-2053 din noul Cod de procedura civila. In afara de contracte au mai cerut statele de plata ale agentilor. In opinia dansilor noi nu avem dreptul la avem astfel de contracte de colaborare cu agentii si in afara de asta nu inteleg ca noi nu avem state de plata la agenti ci avem extrase de borderouri de plati, totrul fiind comisionat. Cum procedez in aceasta situatie, pentru ca nu doresc sa le pun la dispozitie contractele colaboratorilor mei?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2013
pdmdaniel, utilizator
Cel mai recent răspuns: pdmdaniel , utilizator 08:55, 22 Iulie 2013
Buna dimineata,
Sunteti aobligat sa puneti la dispozitie toate contractele cu partenerii dumneavoastra, indiferent daca au calitatea de salariat sau colaboratori
Este un contract civil care nu intra sub juridisctia codului muncii. De ce sa le pun la dipozitie contractele si statele de comision?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii de intermediere pentru servicii de consultanta jianu72 jianu72 Buna ziua, Am o societate ce furnizeaza servicii de consultanta financiara si operationala. Doresc sa angajez un colaborator care sa intermedieze contracte cu ... (vezi toată discuția)
Comision vanzare agentii Teddy1604 Teddy1604 Buna ziua, Am un apartament de vanzare;am fost cautata de agentie ,intrebata daca doresc sa colaborez cu ei,am raspuns da.Cumparatorul a fost cel care a ... (vezi toată discuția)
Tip de contract pentru servicii online mwkoko mwkoko Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract deoarece nu stiu de la ce model de baza sa plec. Doresc sa intermediez vanzarea unor ... (vezi toată discuția)