avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire/modificare CIM perioada determinata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire/modificare CIM perioada determinata in nedeterminata

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare problema: am cateva contracte de munca incheiate pe perioada determinata, unul pana in 26.07.2013 si altul pana in 02.08.2013. Eu urmeaza sa plec in concediu de odihna de maine. Intrebarea mea este, in cat timp pot sa fac modificarea contractelor in perioada nedeterminata? As vrea sa evit sa vin la munca in zilele de 26 si 02 ca sa fac actele aditionale. Se aplica si in acest caz termenul acela de 20 de zile lucratoare? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Diana_27 , utilizator 10:56, 22 Iulie 2013
Modificarea duratei c.i.m. din determinata in nedeterminata se completeaza si se transmite in REVISAL in termen de 19 zile lucratoare de la data intervenirii modificarii.

In speta, termenul incepe sa curga incepand cu data de 26.07 , respectiv 02.08.2013.

De asemenea, puteti incheia actele aditionale si , eventual , sa transmiteti REVISAL-ul si inainte de datele mai sus mentionate.
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc.
Anterior acestor date nu pot sa transmit revisalul deoarece inca nu este sigur ca aceste contracte vor fi prelungite, insa e bine de stiut in cazul in care vor fi alte situatii de acest fel.
O zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere acte adtionale in revisal ELLIE8888 ELLIE8888 actele aditionale care se fac la contractele d munca pe perioada determinata se transmi prin revisal in 20 de zile lucratoare, dar cand trebuiesc intocmite ,de ... (vezi toată discuția)
Cim nedeterminata mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Cum e mai corect sa procedez pt. trecerea de la durata determinata la nedeterminata? Fac act aditional sau incetez contractul si fac altul pe ... (vezi toată discuția)
Revisal ada24 ada24 Cu ce data intocmesc un act aditional in cazul in care se doreste modificarea salariului incepand cu data de 03.09.2012. Cand se inregistreaza in Revisal ? (vezi toată discuția)