avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere acte adtionale in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere acte adtionale in revisal

actele aditionale care se fac la contractele d munca pe perioada determinata se transmi prin revisal in 20 de zile lucratoare, dar cand trebuiesc intocmite ,de exempu un CIM din data de 05.01.2017 in 05.04.2017 cant se face actul adit de pe perioada determinata pe perioada nedeterminata ???
Cel mai recent răspuns: ELLIE8888 , utilizator 16:34, 20 Februarie 2017
Termenul de 20 de zile lucratoare pentru REVISAL nu curge de la data intocmirii actuli aditinal, ci de la data intervenirii modificarii respective.

In speta, actul aditional respectiv se poate incheia oricand si se va transmite in REVISAL in termen de 20 de zile de la data intervenirii modificarii.

De exemplu,modificarea duratei c.i.m. in nedeterminata se face cu data de 01.04.2017, atunci termenul de transmitere in REVISAL incepe sa curga de la 01.04.2017.
Multumesc, dupa amiaza frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire/modificare cim perioada determinata in nedeterminata Diana_27 Diana_27 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare problema: am cateva contracte de munca incheiate pe perioada determinata, unul pana in 26.07.2013 si altul pana in ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Un salariat are un CIM pe durata determinate pana la data de 25.06.2014. Se doreste continuarea activitatii, in continuare, pe durata nedeterminata. Este ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca minor theoc theoc ce trebuie facut de catre angajator, daca minorul angajat a ajuns la majorat? care este termenul de transmitere la itm a modificarilor ... (vezi toată discuția)