avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand intra in vigoare suspendarea permisului auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand intra in vigoare suspendarea permisului auto?

Suspendarea permisului auto, in urma unei contraventii intra in vigoare, la data la care a fost retinut, sau dupa cele 15 zile de circulatie cu dovada?
Dupa cele 15 zile in care aveti dreptul de a conduce cu dovada eliberata de politie.
Daca ati contstat pv atunci va recuperati permisul cu un cert de grefa si suspendarea daca pierdeti incepe de la ramanerea definitiva a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea masurii suspendarii permisului auto antimobacau antimobacau Astazi mi-a fost retinut permisul,la o trecere de pietoni.Politistul nu are nici un martor si a acceptat ca eu sa scriu pe procesul verbal faptul ca pietonul ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie cu puncte si pierdut pifulet pifulet buna ziua, am o nelamurire si sper ca o sa ma lamuriti dvs. deci: am avut un pv cu 4 pct penalizare si am facut contestatie, procesul a durat aprox 24 luni, ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat abuziv mihaimssc mihaimssc pe scurt : Zi de targ auto la iesire din oras . Strada ingusta si dreapta , masini parcate si pe o parte si pe alta ( chiar langa semnele de oprire ... (vezi toată discuția)