avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imposibilitate de a intra in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imposibilitate de a intra in posesie

buna ziua,in urma partajului succesoral al tatalui meu defunct,mi-a revenit in lotizarea facuta de expert o suprafata de teren,ulterior hotararea am fost nevoita s-o pun in aplicatie prin executor judecatoresc,dar in momentul cand am ajuns la punerea in posesie acestui teren,executorul a fost impiedicat,fiind scoasa la iveala o hotarare de constatatre a unei rude prin care acest teren ii revine ei.data acetesi hotarari ale sale este de aprox 2 ani in urma si nu a fost combatuta eu ,nefiind in cunostinta de cauza.totodata acest teren este pe rolul meu in baza primariei,achit taxe.dar nu pot intra in posesie.am facut plangere penala si procurorul nu a considerant inceperea urmaririi penale,deoarece nu erau motive explicite.ce pot face acum?pot redeschide partajil succesoral?exista alta metoda?va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se plateste sulta? exista un termen de plata? Daniela D E Daniela D E In urma unei actiuni de \"partaj judiciar\"formulata de unchiul meu, paratii fiind fratii acestuia, instanta se pronunta si dispune partajarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral adriana dj adriana dj tatal meu a decedat si fratii lui au facut partaj succesoral in instanta in timpul procesului am fost chemati eu si fratele meu s-a terminat procesul si in ... (vezi toată discuția)
Vatamarea corporala ContSters75393 ContSters75393 IN URMA CU 2 ANI AM FOST AGRESAT DE UN GRUP DE PERSOANE (6-8).IN URMA ACESTEI AGRESIUNI AM FOST DIAGNOSTICAT CU PERFORATIE MINIMA DE TIMPAN DUPA O SPITALIZARE ... (vezi toată discuția)