avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

SRL platitoare TVA trimestrial,s-a anulat din oficiu de catre ANAF calitatea de platitor TVA in 22.05.2013 , pentru trim II mai depune D300 ,am incercat sa depun en line si mi-a dat erori
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:02, 22 Iulie 2013
Pentru toate operatiile comerciale desfasurate pana la data de 22.05.2013, in calitate de platitor de tva, veti depune declaratia 300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva toareanelia toareanelia sc cu decont tva trimestrial , in 22.05.2013 ANAF a anulat din oficiu inregistrarea in scopuri TVA, mentionez ca am depus deconturi in 0 , ce trebuie sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Tva impus din oficiu baboska baboska Încerc să prezint problema pnctual: 1. Societate înregistrată cu perioada fiscală trimestrială, în iulie 2009 comite o eroare materială în D300 (pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot depune/este necesar sa depun d300 si d394? rodi10 rodi10 Sunt PFA norma de venit platitoare de TVA (perioada de raportare este trimestrul). In aprilie am emis ultimele facturi in Romania si catre partenerii straini. ... (vezi toată discuția)