avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... raspundere civila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

raspundere civila

Buna ziua ,in septembrie 2010 am avut un accident de circulatie.soferul vinovat a avut polita de Italia ,eu nu am facut plangere in termen dar am actionat in instanta corespondentul din Romania al firmei de asigurare din Italia (care este de fapt o firma de brokeraj) insa instanta(in ianuarie 2013) mi- a respins cererea motivand ca firma de brokeraj nu are calitate procesuala .ce pot sa mai fac acum ?mentionez ca nu am facut recurs.Pot sa chem in instanta firma din Italia?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Pruna Loredana , Avocat 20:57, 24 Iulie 2013
Trebuia sa faceti o adresa la B.A.R sa va comunice corespondentul societatii de asigurari la care autoturismul avea asigurare.In baza raspunsului oferit de catre B.A.R formulate actiune ompotriva societatii respective. In eventualitatea in care primeati un raspuns negative, era indicat sa va indreptati impotriva societatii din Italia. In mesajul dumneavoatra nu precizati daca e vorba de vatamare sau dosr de avarierea autoturismului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare spania cosmincluj cosmincluj am avut un accident cu o masina inmatriculata in Spania si am incercat sa o repar pe rca-ul persoanei vinovate.Dupa 2 luni de la finalizarea dosarului am ... (vezi toată discuția)
Pretentii san24c san24c In data de(zz/ll/aa) ,auto condus de X al carui proprietar este Y asigurat la SC --SA a lovit autoturismul condus de Z al carui proprietar este o institutie ... (vezi toată discuția)
Am fost accidentată pe trecerea de pietoni. doresc daune morale, cum să procedez? m_mindru m_mindru Am fost accidentata pe trecerea de pietoni. Doresc daune morale pentru vatamare corporala picior in ghips si partea stanga vatamata mai putin. Cum sa procedez? (vezi toată discuția)